marți, 26 august 2008

Partea Cap

„De ce ii iubim pe unii oameni si ii uram pe altii?"

Fericirea-i un lucru marunt care vine cand e burta plina - Anonim, Cermei 2008;
Luni, 25 august 2008 orele 23, sunt intrebat: „razvan, ce se intampla cu lumea asta?"
Am gasit o „vedere" in cutia postala, era „uda", probabil ca cel care a introdus-o in cutie era transpirat de atata efort, sau poate de la roua, cine mai stie?!, o „vedere" cu pd-l (Echipa Aradului pentru Romania). Frumoase cuvinte pe spate (la „vedere"); ar trebui sa cad pe spate!? Respect inseamna atitudine sau sentiment de stima , de consideratie sau de pretuire deosebita fata de cineva sau de ceva.
Zilele Aradului - nimic organizat in Gradiste! mai vrem niste asfalt! multumesc lu domnu' de la psd, cela chel cu cioc, care a tinut „chef" cu populara si mici in piata (in campanie), acolo vis-a-vis de benzinarie; era mai faina daca tinea in caminul cultural de la noi din sat, dar nu mai exista ca a devenit gradiste cartier la minicipiu; noroc cu pruncul cela cu bmw ca a facut accident si a fugit ... la nunta, zic ei, sa rupa opincii, ca altfel nu auzeam nimic de satul nostru prin presa; mandra floare trandafir (portocaliu), rosu in obraji, tu cine esti? bag seama ca esti ceva important pentru partid de te-au bagat la deputati; la vederea aceastei „vederi", nu m-am bucurat, preferam sa fie o „vedere" de la boierul mare, ca e la mare; astept sa ii vad pe pruncii vostii la "my super sweet 16"; primeste fata s550 de 100.000 $ o ba? yashika, indianca aia grasa a primit!!! sac!
cine e pe primul loc? lenuta! e blonda, putred(a) .... de bogata; cine e pe locul 2? dia! e blonda .... va fi bogata; cine e pe locul 3? andre! e new entry - domnisoara andreea vass, consiliera lu' stolojan la parlamentul european: „am foarte multi ani in cercetare, dar nu se poate singur, asa ca am ales sa intru in acest partid"; saracuta de tine, la cat esti de ocuptata nu ai timp de maritis? ai grija, timpul trece! fluturas, nu mai ai aripioare ....!
respect feies (sebisu' fara tine era numai cojoace si audi), ardelean (invatamantul aradean iti datoreaza foarte mult) si matula (implicarea in judet se vede, cu ochiul liber ) ;), restul echipei invatati versurile de la noul vostru imn:

Un comentariu:

Anonim spunea...

Imnul se potriveste de minune man ;) !